Kolay Haber

İstanbul'da Kanlı Saldırı

Gündem

İstanbul Küçükçekmece Kanarya mahallesinde Pakistan uyruklu bir kişi kaldığı bir evde kafası kesilmiş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

İstanbulda Güpe Gündğz Kafa Kesme Cinayeti

İstanbul Küçükçekmecede Pakistan uyruklu 5 kişinin kaldığı evde henüz bilinmeyen sebeple çıkan tartışma kavgaya büyürken 1 kişi kafası kesilmiş halde bulundu. Kamera görüntüleri 5 kişinin birlikte girdikleri evde 4 kişinin kaçarak uzaklaştıklarını tespit etti. 

İstanbulda Kanaryada Pakistanlı Dehşeti

Olay Küçükçekmece Kanarya mahallesi Florya caddesinde bir binanın bodrum katında oturan 5 pakistanlı arasında gerçekleşti.Evlerine yakın bölgede ayakkabı ataölyesinde çalışna 5 arkadaş öğle yemek aralarında evlerine geldiler. Evde henüz bilinmeyen sebeple 5 kişilik arkadaş gurubu arasında kavga çıktı.  Çok geçmeden 4 kişi evden hızla çıkarak kaçmaya çalıştı. 3' ü polise teslim olup işledikleri suçu itiraf ederken 1 tanesi olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri çekyatın üzerinde kafası kesilmiş halde bulunan bir kişinin cesedini buldu. Olay yeri inceleme ekipleri cinayet olayıyla ilgili araştırma yaparken ceset otopsi için Adli tıp kurumuna gönderildi. 

Mahalle Esnaflarından Açıklama 

Mahalle esnaflarından börek salonu işleten Mustafa Yemez, verdiği açıklamada evde tartışma sesleri duyduköneli değildir diye dikkate almadık. Eve 2 kişi önden 3 kişide arkadan girdi bir tanesinin elinde ekmek vardı daha sonra 4 kişi hızla evden kaçarak uzaklaşmaya başladı. aradan 20, 25 dakka sonra polis ekipleri geldi olay yerine kimseyi yaklaştırmadılar. Önce anlamadık içerde ne yaşandığını daha sonra içerde cinayetin yaşandığını öğrendik. İfadelerini kullandı.

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.