Kolay Haber

İntihar Eden Avukattan Duygulandıran Paylaşım

Gündem

Bir binanın 7. katından atlayarak hayatına son veren avukat Mustafa Koçak'ın sosyal medya da yaptığı son paylaşım hem duygulandırdı hem de akıllarda soru işareti bıraktı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde avukat Mustafa Koçak’ın intihar etmesi sonrası yaptığı son paylaşım yürekleri dağladı.

Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesinde bulunan Ahmet Paşa Caddesinde yaşanan intihar olayı pek çok kişide şaşkınlık yarattı. Seçkin Apartmanının 7. katında atlayarak intihar eden avukat Mustafa Koçak, sevenlerini ve ailesini yasa boğdu. Yakınları tarafından bunalımda olduğu söylenen 35 yaşındaki Mustafa Koçak’ın, görgü tanıklarının ifadesine göre atlamadan önce ‘Yeter Artık’ diye bağırdığı öğrenildi. Beton zemine düşen Mustafa Koçak, olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından cesedi morga kaldırıldı. Polis ekipleri ise konuyla ilgili inceleme başlattı.

Avukat Mustafa Koçak’ın ölmeden önce yaptığı son paylaşım ise sosyal medya da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Mustafa Koçak instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kimi zaman bir zalimin trilyonlarına davasını almadık, kimi zaman ise bir annenin tek bir damla gözyaşı için adaleti aradık. Bir sürü haklı ve haksız olduğumuz olaylar yaşadık. Dünyanın en zor mesleklerinden biriymiş. Hep dik durmak zorundasın. Uğradığım haksızlıkları hep içime gömdüm. Çünkü ilerde göreceğimiz bir mahkeme var ki halimin kendisi şahit orda. Her neyse çökmüş bir hukuk sisteminde ayakta kalmaya çalışan tüm avukatlara selam olsun. Av. Mustafa Koçak” sözlerine yer verdi. 

Haber: Başak EĞRİ

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.