Kolay Haber

İnşaatta Kova Sektiren Urfalı Maradona Sosyal Medyayı Salladı

Gündem

Şanlıurfa'da inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan Ali Turgut ( 38 ) molalarında boş kovaları top gibi sallayarak sosyal medya hesabında paylaşıyor. Sağladığı başarılı performansıyla ilgi çeken Turgut; boş zamanlarımda kova sektiriyorum. Herkes hayret ediyor ama ben mutlu oluyorum" dedi.

Urfalı İnşaat İşçisinin Maradona Aşkı

Şanlı Urfada inşaatlarda çalışan 38 yaşındaki Ali Turgut, mola saatlerinde boş kovaları top gibi sektirerek sosyal medya üzerinde paylaşımlar yaptı. Performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan Ali Turgut Çevredekiler bana Urfalı Maradona diye sesleniyor inşaatlarda çalışıyorum, boş zamanlarımda boş kova sektiriyorum insanların dikkatini çekiyor bende mutlu oluyorum ifadelerini açıkladı.

Şanlıurfada inşaatlarda alçı boya yaparak geçimini sağlayan Ali Turgut boş zamanlarında boş boya kovalarını futbol topu gibi sektirerek bunları sosyal medya sayfasında paylaşıyor. Paylaştığı videolar birçok kişi tarafından beğeniyle izlenen Turgut, futbolu çok sevdiğini, Maradona hayranı olduğunu çevredeki insanların bana Urfalı Maradona diye seslendiklerini söyledi. 

Yediği Kırmızı Kart Futbol Hayatının Sonu Oldu

Geçmişte Şanlıurfa alt yapısında oynadığını belirten Ali Turgut boş kovaları top gibi sektiriyorum daha sonra yaptığım videoları sosyal medya hesabımda paylaşıyorum 10 milyon civarında izlenen videolarım var. Ben futbolcu olmayı çok istiyordum. Şanlıurfaspor yapısında yer aldım ve bir maçta haksız yere kırmız kart yemem üzerine futbol hayatımı noktaladım. Ondan sonra inşaatlarda çalışmaya başladım ama futboldan kopmadım kovaları sektirmeye başladım. Çevremdekiler yeteneğimden dolayı beni ‘Urfalı Maradona’ olarak anmaya başladı. Bu lakabı taşımak benim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu" dedi.

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.