Kolay Haber

Hatay'da Korkunç Cinayet Anne Ve Çocukları Evde Ölü Bulundu

Gündem

Hatay'da Anne Aynur Mert ( 41 ) ve iki çocukları Aleyna ( 16 ) , Mehmet Ali Mert ( 14 ) evde ölü bulundu. Yapılan araştırmada anne ve çocukların zehirlenerek öldükleri hakkında düşünülürken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Hatayın İskenderun İlçesinde Bir Evde Anne Ve Çocukları Ölmüş Halde Bulundu

Hatayın İskenderun ilçesinde bir evde oturan anne Aynur Mert ( 41 ) ve  iki çocuğu Aleyna ( 16 ), Mehmet Ali Mert ( 14 ) ölü bulundu. Ailenin ölüm nedeninin zehirlenme sonucu olduğu gösterilirken olayla ilgili soruşturma ilçe polis ekiplerince araştırılıyor. 

Hatayın İskenderun ilçesinde yaşanılan üzücü olay Denizciler mahallesinde gerçekleşti. iş yerinde çalışan Turgay Mert ( 47) ailesine telefonla ulaşamayınca komşularından yardım istedi. Bunun üzerine eve gelen komşusukapıya defalarca vurduktan sonra evin içinde sesler duyamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerin girdikleri evde acı tabloyla karşılaştı. 

HATAYDA KAN DONDURAN OLAY ANNE VE ÇOCUKLARI EVDE ÖLÜ BULUNDU

İskenderun ilçesinde yaşanılan acı olayda ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri ve itfaiye ekipleri olay yerinde acı anne ve çocuklarının ölmüş cesetleriyle karşılaştı. Evde hareketsiz halde yatan anne ve iki çocuğunun öldüğü belirlendi. Olay yerinde yapılan araştrımada anne ve çocuklarının yedikleri bir gıda ya da soludukları hava dan dolayı zehirlenerek ölüş olabildikleri şüphelendiriyor. Polis ekiplerince soruşturma sürdürülürken cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Anne ve çocuklarının ölüm nedenleri yapılan otopsi sonucu belli olacak

DHA 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.