Kolay Haber

Fransa'da Günlük Koronavirüs Vaka Sayıları 15 Bine Dayandı!

Gündem

Haberkolay.net - Fransa'da günlük covid-19 vaka sayıları 15 bine dayandı. Fransa'da ilk corono virüs vakaları şubat ayının 26'sında görülmeye başlandı. Şubat ayının sonlarında görülmeye başlanan kovid-19 vakaları Mart Ayıyla birlikte hızlı bir şekilde artış yaptı ve Mart ayının 21'inde birinci dalganın en yüksek günlük koronavirüs vaka sayısı 7578 olarak kayıtlara geçti.

Fransa Koronavirüs uygulanmaya başlamasıyla birlikte Mayıs ayında günlük vaka sayılarında hızlı bir düşüş meydana geldi. Fransa'da koronavirüs salgının birinci dalgasında en düşük günlük vaka sayısı Mayıs Ayının 27'sinde 272  covid-19 vakası görüldü. 

Yaz aylarının başlarında ve ortasında günlük koronavirüs vaka sayıları düşük olarak seyretti. Ağustos ayıyla itibaren günlük kovid-19 vaka sayılarında hızlı artış başladı. Böylece ikinci dalga başlamış oldu. Bugünlere geldiğimizde 17 eylül'den itibaren günlük vaka sayıları 10 binin üzerine çıktı ve 19 Eylül'de tarihinin en yüksek vaka sayısı olan 13 bin 498 günlük vaka sayısına ulaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.