Kolay Haber

Ferman Toprak Eşini Dövüyor Mu?

Gündem

Ferman Toprak'ın eşi Ayşe Hilal Toprak, eşinin kendisini darp ettiği gerekçesi ile şikayette bulundu. İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen Ferman Toprak ise suçlamaları kabul etmedi. Eşi ile ufak bir tartışma yaşadıklarını belirten Ferman Toprak eşini dövdüğü yönündeki suçlamaları reddetti.

Darp olayından bir süre önce Ayşe Hilal Toprak'ın boşanıyoruz açıklaması ise dikkat çekti.

Ferman ve Hilal Toprak Boşanıyor Mu?

Ayşe Hilal Toprak'ın şikayeti üzerine emniyette ifadesi alınan Ferman Toprak, eşiyle bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldıklarını ve partide alkol aldılarını belirtti. Partiden sonra sözlü tartışmasnın yaşandığını söyleyen Ferman Toprak eşine hakaret etmediğini ve darp olayının yaşanmadığını belirtti. Ferman Toprak ifadesini tamamladıktan sonra polis karakolundan ayrıldı.

Ferman Toprak'ın eşi Ayşe Hilal Toprak'ın geçen ay sosyal medya hesanı üzerinden boşanacaklarını duyurmuştu. Sonradan kaldırdığı paylaşımla ilgili sinirli bir anına geldiğini belirten Ayşe Hilal Toprak boşanma olmayacağını belirtmişti. İlişklerindeki iniş çıkışlarla dikkat çeken çiftin son durumu ise henüz belli değil.

Ayşe Hilal Toprak geçen ay sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yapmıştı. " İlk bizden duymanızı istediğim için üzülerek belirtmek istiyorum ki; eşim Ferman Toprak ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bundan sonrası adli olduğu için gereken zamanda paylaşımı yapacağız. Bu zor dönemde bizlere destek olmanız tek isteğimiz. Teşekkürler."

Ferman Toprak Kimdir?

Eşi Ayşe Hilal Toprak'ı darp ettiği şeklinde haberlerle gündeme gelen Ferman Toprak'ın kim olduğu ise vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. 2011 yılında Hayatı Tesbih Yapmışım isimli şarkı ile tanınan sanatçıdır. Ankara Üniversitesi'nde Dil Tarih Coğrafya okuyan Ferman Toprak müziğe yönelmek için eğitimini yarıda bırakıp, İstanbul'a gitmiştir. Ferman Toprak 1997 yılında "Böyle Gderse/Kurşunlara Geleyim" isimli albümünü yayınladı. Sezonluk birçok yerde sahne alan Ferman Toprak son dönemde gündeme gelen eşi Ayşe  Hilal Toprak ile 2017 yılında evlenmiştir. Çiftin Adel Su isminde de kızları var. Ferman Toprak çeşitli mekanlarda sahne almaya devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.