Kolay Haber

Ebru Baki ye Neler Oluyor

Gündem

Habertürk ekranlarında yayınlanan Para Gündem programında 29 Nisan akşamı sunucu ve konuğu arasında geçen diyalog, sosyal medya da alay konusu oldu.

Habertürk’te izleyicisiyle buluşan Para Gündem’de sunucu Ebru Baki, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’i ağırladı. Aydemir dışında başka konuklarında ağırlandığı ve ciddi seyirde ilerleyen programda yaşananlar sosyal medya da çok konuşuldu. Program genelinde ‘Türkiye verileri ne gösteriyor, normalleşme takvimi nasıl planlanıyor’ konusu değerlendirildi. 

Para Gündem’de meyve ve sebze fiyatlarının artışı meselesi konuşulurken, Ebru Baki’nin Aydemir’e ‘Sende şoka giriyor musun’ sorusunu sorması şaşkınlık yarattı. İlginç soruya ne yanıt vereceğini bilemeyen Bülent Aydemir ise soruyu geçiştirmekle yetindi. Program sırasında sunucunun tuhaf hareketlerini fark eden seyirciler, sosyal medya da bu durumu alay konusu yaptı. Sosyal medya kullanıcıların dikkatini çeken bir başka detayda kısa bir süre önce Habertürk'te bir skandal daha yaşanmıştı. Program sırasında evinden katılım sağlayan bir konuğun canlı yayın sırasında yellediği duyulmuştu.

Canlı yayında yaşanan gelişmeler akıllarda soru işareti bıraktı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı paylaşımlarda Ebru Baki’nin alkol almış olup olmayacağı üzerinde durdu. Aynı zamanda yayın esnasında konuştuğu Bülent Aydemir ile aralarında bir ilişki olup olmayacağı da irdelendi. Ebru Baki ise söz konusu iddialar üzerine sosyal medya hesabından, “Vicdansızlık ve kötülüğü hiç sevmiyorum. Eğlence konusunda daha yaratıcı olunsa keşke” ifadelerini kullandı. Program konuklarından Bülent Aydemir ise sessizliğini korudu.

Haber: Başak EĞRİ

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.