Kolay Haber

Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu

Gündem

Denizli'de uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda 21 uyuşturucu taciri kıskıvrak yakalanırken çok sayıda ruhsatsız silah, tüfek, hassas tartı ve 270 bin lira ele geçirildi.

Denizlide Uyuşturucu Tacirlerine Baskın 21 Uyuşturucu Taciri Kıskıvrak Yakalandı

Denizlide geniş çaplı sürdürülen uyuşturucu operasyonunda 25 adrese drone destekli operasyonlar yapıldı. Kapıları koçbaşı ile kırılan evlere düzenlenen operasyonda 21 uyuşturucu taciri yakalandı. Polislerin yaptığı araştırmalar da uyuşturucunun yanı sıra uyuşturucudan elde edilen 270 bin tl de çelik kasada bulundu.

Zehir Tacirlerine Yönelik Operasyona 200 Polis Katıldı

200 polisin katıldığı operasyonda 25 eve eş zamanlı drone destekli baskınlar düzenlendi. Koçbaşıyla kapıları kırılan evlerde 21 uyuşturucu taciri yakalanırken Narkotik arama köpeği İsco' nun katılımıyla sürdürülen aramalarda kasa içinde 270 bin tl de nakit bulundu. 

Uyuşturucu Tacirlerinin Bulunduğu Evden Çıkanlar Polisi Şaşkına Çevirdi

Uyuşturucu madde sattığı tahmin edilen şüphelinin evinde yapılan araştırmada evinin bahçesinde bulunan ağaç kabuğunun içinde hassas terazi çıktı. Ev içinde yapılan aramalarda ise yastık içerisinde 270 bin tl ve çelik kasa çıktı. Ayrıca ev içinde satılmaya hazır uyuşturucu maddeler, 10 adet ruhsatsız tüfek, 6 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet hassas tartı ve çok sayıda mermi bulundu. Uyuşturucu madde ticaretinde tutuklanan 4 şüpheli ile birlikte 25 şüphelide adliyeye sevk edildi. 19 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

( İHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.