Kolay Haber

Corona Virüs Azaldı Derken Yeniden Arttı... 15 Haziran son durum Covid-19

Gündem

Türkiye güncel corona virüsü vaka sayısı ve ölüm sayısı Sağlık Bakanlığı her gün güncel olarak açıklıyor. Güncel Türkiye corona virüsü haritası ve tablosu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Peki, 15 Haziran Koronavirüs tablosu nasıl? Koronavirüs son dakika...

 

Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde her gün korona virüs hakkında güncel bilgi ve rakamlar paylaşılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kendi Twitter hesabından güncel rakamları paylaşıyor. Türkiye'de dün istatistiklerine göre vaka sayısı 178 bin 239 oldu. Koronavirüs sebebiyle ise toplam 4.807 vatandaşımız hayatını kaybettii.

KORONAVİRÜS GÜNLERE GÖRE ARTIŞ

Koronavirüsünün azalmasıyla normalleşme sürecine geçtiğimiz günlerde vaka sayısı tekrar artış gösterdi. İşte 10 Haziran- 15 Haziran tablosu:

  • 10 Haziran 922 vaka
  • 11 Haziran 987 vaka
  • 12 Haziran 1.195 vaka
  • 13 Haziran 1.459 vaka
  • 14 Haziran 1562 vaka

KORONAVİRÜS TABLOSU - 15 HAZİRAN 2020

15 Haziran koronavirüs tablosu:

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, “İyileşen hasta sayımız yeni vaka sayısının altına düştü. Yoğun bakıma ve solunum cihazına ihtiyaç artıyor: Hedeften uzaklaşıyoruz. En zayıf noktamız, tedbirsiz iyimserlik. Tedbirli iyimser olalım. Kontrollü Sosyal Hayat dönemine yarın tam olarak geçelim” diye belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.