Kolay Haber

Çığlık Atarak Balkona Çıkan Kadın Kendini Boşluğa Bıraktı

Gündem

Mersinin merkez Yenişehir ilçesinde çığlık atarak kaldığı pansiyonun balkonuna çıkan ( 42 ) yaşındaki Dilek D. korkuluklardan sarktığı sırada ikinci kattan aşağıya düşerek ağır yaralandı.

Çığlık Atarak Balkona Çıkan Kadın Kendisini İkinci Kattan Attı

Mersinde psikoljik rahatsızlığı olan kadın kaldığı pansiyonun balkonuna çıkarak korkuluklardan aşağıya atladı. Ağır yaralanan  42 yaşındaki Dilek D. hastaneye kaldırılırken yaşanan korku dolu anlar bir vatandaşın kamerasına an ve an yansıdı. 

Olay Merkez Yenişehir ilçesi Çitlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde meydana geldi. iki katlı pansiyonun son katında kalan Dilek D. adli kadın çığlık atarak balkona çıktı. Balkonun korkuluklarından kendisini atmaya çalışan kadın daha sonra demir korkuluklara tutunarak yukarı çıktı. Daha sonra tekrar atlama girişiminde bulunan Dilek D.' yi katta bulunan bir genç yukarı çekmeye çalıştı. Genç başarılı olamayınca bir süre asılı olan kadın önce alt katın camına çarptı daha sonra da metrelerce yükseklikten bahçedeki ağaçların üzerine düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Dilek D. nin tedavisi devam ederken hayatı tehlikesinin devam ettiği açıklandı. 

Olay Anı Kameraya Yansıdı

intihar girişimi anları an ve an çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından çekildi. Çekilen görüntüleri izlemeye alan polis ekipleri bir kadının çığlıklar atarak evin balkonuna çıktığını orada kendisini atarak intihar girişiminde bulunduğunu gördü. Bu sırada balkona yardım etmek amaçlı bir kişinin çıktığı görülürken, sarkan balkondan bahçeye düşen kadının hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı. 

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.