Kolay Haber

Bursa'da Esnaf Kurşunların Hedefi Oldu

Gündem

Bursa'da esnaf dükkanının önünde otururken silahlı saldırıya uğradı. Dükkan sahibi Maşallah G. kanlar içinde yere yığılırken polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Bursada Dükkanının Önünde Oturan Esnaf Kurşunların Hedefi Oldu

Bursada dükkanının önünde oturan esnaf silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan esnaf hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı yakalamak için operasyon başlattılatr. 

Olay dün sabah saatlerinde Bursanın Osmangazi ilçesine bağlı soğanlı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre gittiği bir eğlence mekanında tanımadığı bir kişi ile tartışan Maşallah G. adlı kişi ertesi gün dükkanını açıp dükkanının önünde otururken tartıştığı Mehmet Y. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Karın boşluğu ve ayağından yaralanan Maşallah G. kanlar içinde yere yığılırken saldırıyı yapan kişi kendisini bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaştı. 

Saldırganı Yakalamak İçin Polis Ekipleri Çalışma Başlattı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahaleden sonra yaralı Bursa Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cinayetle ilgili Cinayet Büro ekipleri dükkandaki ve çevredeki güvenlik kameralarını tek tek izledi. İzlenen görüntülerde eşkali belirlenen Mehmet Y. için yakalama çalışmaları başlatıldı. Yaralı Maşallah G.' nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

( İHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.