Kolay Haber

Avustralya'daki köpekbalığı saldırısı, Gold Coast sahilinde sörf yapan adamı öldürdü

Gündem

Haberkolay.net – Tanıklar, adamın bir bacağından ısırıldığını ve sahilde öldüğünün bildirildiğini söyledi. Bir yetkili, Salı günü bir köpekbalığının Avustralya'nın Gold Coast'taki popüler bir plajda onu yaralaması sonrasında öldü . Queensland Eyaleti Ambulans Servisi sözcüsü Darren Brown, 50'li yaşlarında olarak tanımlanan şahitlerin Greenmount Beach'te sörfçüler tarafından kıyıya sürüklendiğini söyledi.

Tanık, Onu kuma düşürdük, dedi. “Orada zaten bir cankurtaran 4WD vardı ... ve bir sedye vardı. Onu sedyeye koyduk ama o zamana kadar gitmişti. Ayrıca "kan yok" diyerek adamın yaralarını anlattı. Tanık, "Kasıktan dizine kadar orada hiçbir şey yoktu" dedi.

"Orada takılmak gibiydi ama fazla değil." Brown, sağlık görevlilerinin, adamın sahile getirildikten sonra öldüğünü belirlediğini doğruladı. Köpekbalığı hakkında şu anda hiçbir ayrıntı mevcut değildi. Bununla birlikte, İngiliz gazetesi The Times , bunun büyük bir beyaz köpekbalığı olduğuna inandığını bildirdi. 15 Aralık 2017 Cuma günü Gold Coast, Greenmount Beach'in Güney Gold Coast bölgesinde dalgaları bekleyen sörfçüler suda yürüyor. Bir yetkili, Salı günü Avustralya'nın Gold Coast şehri turist şeridinde bir köpekbalığının bir adamı ölümcül bir şekilde yaraladığını söyledi.

15 Aralık 2017 Cuma günü Gold Coast, Greenmount Beach'in Güney Gold Coast bölgesinde dalgaları bekleyen sörfçüler suda yürüyor. Bir yetkili, Salı günü Avustralya'nın Gold Coast şehri turist şeridinde bir köpekbalığının bir adamı ölümcül bir şekilde yaraladığını söyledi Gold Coast sahilindeki son ölümcül köpekbalığı saldırısı 1958'de gerçekleşti. Queensland'in popüler Gold Coast'undaki Coolangatta şehrinde bulunan Greenmount Beach, eyaletteki köpekbalığı ağları ve davul hatları ile korunan 85 plajdan biridir. Eyalet hükümeti, korumaların 1962 gibi erken bir tarihte yürürlüğe girmesinden bu yana, ölümün bu 85 kumsaldan birine yapılan ikinci ölümcül köpekbalığı saldırısı olduğunu söyledi.

Köpekbalığı ağları şamandıralardan asılır ve sahillere paralel olarak uzanır. 610 fit (186 metre) uzunluğunda ve 20 fit (6 metre) derinliğindedirler. Köpekbalıkları ağların altında ve uçlarının etrafında yüzebilirler. Bu, bu yıl Avustralya'daki altıncı ölümcül köpekbalığı saldırısıydı. 11 Temmuz'da New South Whales'de Wooli Plajı'nda sörf yaparken 15 yaşındaki bir çocuk öldürüldü. Bir hafta önce, 36 yaşındaki bir mızrak avcısı , yakınlardaki Gold Coast'un kuzeyindeki bir bacağına bir köpekbalığının ısırmasından saatler sonra öldü. Fraser Adası. 60 yaşındaki bir sörfçü , 7 Haziran'da, Gold Coast'un güneyinde, Kingscliff yakınlarındaki korunmasız bir plajda 3 metrelik büyük beyaz köpekbalığı tarafından öldürüldü .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.