Kolay Haber

Avcılarda Eşini Darp Eden Adama Meydan Dayağı

Gündem

İstanbul Avcılarda eşine şiddet uyguladığı öne sürülen kişiye meydan dayağı atıldı. Eşinin ağabeyleri tarafından dakikalarca tekme tokat yiyen saldırganın ve ailelerinin birbirlerinden şikayetçi olmadıkları görüldü.

Avcılarda Kadına Şiddete Meydan Dayağı

Avcılarda eşine şiddet uygulayan kişi eşinin ağabeyleri tarafından meydan dayağı yedi. Eşinin ağabeyleri tarafından dakikalarca dövülen zanlı ve ağabeyleri birbirlerinden şikayetçi olmazken meydanda yaşanan kavga anları an ve an cep telefonu kameralarına yansıdı. 

Avcılarda yaşanan kavga olayı Tahtakale Caddesinde gerçekleşti. iddiaya göre eşinden şiddet gören kadın durumu ağabeylerine bildirdi. 

EŞİNİN AĞABEYLERİNDEN MEYDAN DAYAĞI

Çiftin bulunduğu kafeye gelen ağabeyleri şiddit uyguladığı öne sürülen kişiiyi dakikalarca dövdüler. İçerde başlayan kavga dışarıda da devam ederken sandalyeler havada uçuştu. Kavgayı olay yerinde bulunan vatandaşlar ayırdı. 

''AİLE MESELESİ KARIŞMAYIN''

Yaşanan kavga olayını ayırmak isteyen kişilere kavga eden bir kimse '' bu aile meselesidir. Karışmayın'' diye bağırarak müdahale etmek isteyen kişilere engel olmaya çalıştı. Yaşanan kavga olayı an ve an kameralara yansıdı. Kavga sonrası taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadılar. 

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.