Kolay Haber

Atiye dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak Yeni sezon tarihi belli oldu mu

Gündem

Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinin ilk sezonunun çok beğenilmesinin ardından 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

 

İnternetten yayın yapan Netflix üzerinden izleyicisiyle buluşan Atiye dizisi ilk sezonu ile büyük ilgi gördü. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı proje pek çok kişi tarafından beğenildi. Çok konuşulan konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kendine hayran bırakan Atiye dizisinin ilk defa yayınlanmasının ardından 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak edildi. Peki Atiye dizisi yeni sezon tarihi açıklandı mı? 

Netflix üzerinden izleyicisiyle buluşan Atiye dizisi, yayınlanmadan önce büyük yankı uyandırmıştı. Yayınlandıktan sonra da adından çok sıkça söz ettirdi. Atiye dizisinin ilk yayınlanacağı tarih açıklanmasının ardından izlemek için can atanlar, bu tarihi sabırsızlıkla bekledi. Atiye’nin nerede çekileceğini, dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığını ve dizinin konusunun ne olacağı hakkında meraklı bekleyişe 27 Aralık 2019 tarihinde son buldu. Atiye'nin ilk sezonunun yayınlanmasının ardından her soru cevabını buldu. 

Atiye dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. İstanbul'da bir ressamı canlandıran Beren Saat, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarmak için çaba harcıyor.

Atiye ilk sezonunu beğenerek izleyenler, 2. sezon için arayışa geçti. Atiye 2. sezon ne zaman? Atiye dizisi yeni sezon tarihi açıklandı mı? 

 

 

 

 

 

 

 

 



Atiye 2. Sezon Tarihi Duyuruldu mu?

Atiye dizisinin 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Atiye yeni sezon tarihi açıklandığında detayları haberimizde yer alacaktır.

Atiye Oyuncuları Kimler?

Beren Saat
Mehmet Günsür
Metin Akdülger
Tim Seyfi
Başak Köklükaya
Meral Çetinkaya
Civan Canova
Hazal Türesan
Cezmi Baskın
Melisa Şenolsun

Atiye Nerede Çekiliyor?

Atiye dizisinde çekim yerleri oldukça dikkat çekiyor. Şehirden uzak dağ tepelerinde yaşanan sahneler, zaman zaman mağara içlerinde de çekiliyor.

Atiye dizisinin çekimleri Göbeklitepe'de gerçekleştirildi.

Göbeklitepe nerede?

Şanlıurfa il merkezinin yaklaşık olarak 22 km kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur. Bu yapıların ortak özelliği, T biçimindeki 10-12 dikilitaş yuvarlak planda dizilmiş, araları taş duvarla örülmüştür.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.