Kolay Haber

Ankara'da Vahşet Katlettiği Köpekleri Bahçesine Gömen Cani Yakalandı

Gündem

Ankara'nın Çankaya İlçesinde Meral T' nin oturduğu 3 katlı binanın bahçesinde kötü kokular gelmesine üzerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri Meral T' ye ait bahçede çöp torbası içinde gömülmüş 10 tane ölü köpek buldu.

Ankarada Köpek Vahşeti Öldürdüğü Köpekleri Bahçesine Gömmüş

Ankaranın Çankaya İlçesinde Meral T. adlı kişinin oturduğu 3 katlı binanın bahçesinde kötü kokuların gelmesine üzerine ihbar yapılan bölgede yapılan araştırmada bahçede çöp torbaları içinde gömülmüş 10 ölü köpek bulundu. Köpekleri öldürenin Meral T. olması üzerine şüpheli göz altına alındı.

Ankarada Köpek Cinayeti

 Olay Cebeci mahallesi Samur sokakta oturan vatandaşların Çankaya belediyesi ve polis ekiplerine sokakta kötü bir kokunun olduğu ihbarı üzerine gerçekleşti. Olay yerine gelen polis ekipleri ve belediye işçilerinin yaptığı araştırmada Meral T. ' nin bahçesinde duvar dibinde ağır kokuların geldiği anlaşıldı. Olay yerinde araştırma yapan polis ekipleri çöp torbası içinde gömülmüş 10 tane köpek ölüsüne rastladı. Meral Tden şüphelenen polis ekipleri şüphelinin evinde yaptığı araştırmada ev içinde 7 tane yavru köpeğin de uygunsuz halde buldular. Kömşuların şikayetçi olduğu Meral T.' nin geçen yılda köpek vahşetinden dolayı göz altına alındığı öğrenildi. Köpekleri eziyet ederek öldüren Meral T polis tarafından göz altına alındı. 

Meral T' nin Komşusundan Köpek Cinayetine Yönelik Açıklamalar Geldi

Meral T. ile aynı binada oturan Fatoş Dalmaz ( 26 ) Meral T için köpeklere şiddet uyguladığı doğru, köpekleri her gün dövüyordu hayvanların çığlıkları bizim evimize geliyordu. Kötü kokuları bizde hissetik ama köpekleri öldürebileceği aklımızdan geçmedi dedi. Fatma Dalmaz; Meral T ile hiç bir şekilde diyaloğumuz yoktu. ben üst katta oturduğum için T' nin sokaktaki insanlara sataştığını görüyordum. Bahçesinde battaniye serili duruyordu. Biz köpeklerin altına seriyor sanıyorduk oysa o köpekleri döverken kimsenin görmesini istemediği için seriyormuş. Meral T' nin hayvanlara işkence edip öldürmek için hayvan barınağından köpekleri çalıyormuş. Fatma Dalmaz, o kadın salınırsa bu katliam süreci devam edecek dedi. 

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.