Kolay Haber

Ankara'da Kışlada Yangın

Gündem

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Askeri Topçu Füze ve Okulu kışlasında sınırdaki otları tutuşturarak yangın çıkarmaya çalışan PKK Sempatizanı olduğu öğrenilen Kemal Ünal ( 28 ) kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Ankarada Kışlaya Sabotaj Girişimi

Ankaranın polatlı ilçesinde Topçu ve Füze okulu sınırındaki ormanda otları tutuşturarak yangın çıkarmaya çalışan Kemal Ünal ( 28) suçüstü yakalanarak emniyete sevk edildi. Ünal emniyetteki işleimlerinin ardından adliyeye sevk edildi. PKK Sempatizanı Ünalın daha önce de aynı yeri yakma eyleminde bulunduğu öğrenildi.

Ankara Polatlıda Askeri Okulda Yangın Girişimi

Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu kışlası sınırındaki ormanda dün akşam PKK sempatizanı olarak görülen Kemal Ünal ( 28 ) tarafından yangın girişiminde bulunuldu. Kışlanın güney sınırındaki tel örgülerin içinde yangını çıkarmaya çalışan Ünal fark eidlince kaçmaya çalıştı. Olay yerideki vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. Kışla içerisinde çıkarılan yangın ise Kışlaya ait itfaiye aracı ve polatlı belediyesine ait itfaiye ekiplerince büyümeden söndürürdü. Kemal Ünalın verdiği ifadede kimseden talimat ya da emir almadım tamamen bu eylemi kendi irademle gerçekleştirdim. Hehangi bir sebebi yok vatandaşlar müdahale etti ifadelerini kullandı. 

Ankara Polatlıda Yangın Çıkarmaya Çalışan Kişi Yakalandı

Ankaranın polatlı ilçesinde aseri okulun sınırında tel örgülerden içeri kısımda yangın çıkarmaya çalışan kişi fark edilmesi üzerine olay yerinden kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Polis ekiplerine teslim edilen şüphelinin 16 Temmuzda da aynı bölgede yangın çıkarmaya çalıştığı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Kemal Ünalın aynı zaman da 7 kez Cumhurbaşkanına hakaret suçundan, hırsızlık, kasten adam yaralama suçlarından suç kaydının bulunduğu belirtildi.

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.