Kolay Haber

Ankara'da 9 Yıl Önce Kaybolan Kardeşlerin Cinayete Kurban Gittikleri Ortaya Çıktı

Gündem

Ankara'da 2012 yılında kaybolan iki kardeş Oğulcan Bertan ve kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlu'nun öldürülüp bir hobi bahçesine gömdükleri iddiasıyla göz altına alınan 3 şüpheli sorguda suçlarını itiraf ettiler.

Ankarada Yaşanan Cinayet Olayı 9 Yıl Aradan Sonra Çözüldü. Annelerin Yasak Aşkından Korkunç İtiraf

Ankarada 9 yıl önce öldürülen kardeşlerin cesetleri hobi habçesinde bulundu. Yapılan araştırmada bölgede bulunan kemiklerin kardeşlere ait olduğu tespit edilirken, Cinayet Olayıyla ilgili göz altına alınan üç şüpheliden Fahriye G' nin öldürülen çocukların anneleri olduğu ve cinayet zanlısı İbrahim T. ile yasak aşk yaşadığı öne sürüldü. Bulunan kemiklerin Oğulcan Bertan ve kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğluna ait oldukları tespit edildi. 

Ankarada Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 1 Ocak 2012 yılında kaybolan Oğulcan Bertan ve kardeşi Özgür Çağkan Barış Karaoğlunun öldürüldüğüne yönelik delirere ulaşıldı. Bunun üzerine soruşturma başlatan Emniyet güçleri A. T. F. T. ve İ. G.' Y' i göz altına aldılar. 

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Şüphelilerin sorgulamada yaptığı açıklamada kayıp iki kardeşin cesetlerinin Ankaranın Ayaş İlçesine bağlı Ortabereket Mahallesindeki bir hobi bahçesine gömüldükleri belirlendi. Olay yerinde yapılan araştırmada insan kemiklerine rastlandı. Bulunan kemiklerin kardeşlere ait olduğu değerlendiriliyor. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler. 

KEMİKLERİN 500' ER METRE AEARAYLA GÖMÜLDÜKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet olayıyla ilgili gözaltına alınan İbrahim T. keşif amaçlı kardeşlerin gömülü oldukları yere götürüldü. İbrahim T nin gösterdiği alanlar Jandarma gözetiminde iş makinesiyle kazındı. Yapılan kazı sonucu Özgür Çağkan Barış Karaoğluna ait kemikler bulunurken, akşam saatlerin de 500 metre ilerde yapılan kazı çalışmaların da ise kardeşi Oğulcan Bertan Karaoğluna ait kemik parçaları bulundu. Gözaltına alınan üç şüpheliden Fahriye G. nin öldürülen çocukların annesi olduğu İbrahim T ile yasak aşk yaşadıkları öne sürüldü

DHA 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.