Kolay Haber

Altındağ'daki Bıçaklı Saldırı İle İlgili Yeni Gelişmeler

Gündem

Ankaranın Altındağ ilçesinde Suriye uyruklu Yahya Al Abdo (20) ile Ahmed Muhammed Abdo'nun (16), Emirhan Yalçın (18) ve arkadaşını bıçakladığı saldırının detayları ortaya çıktı. Suriye uyruklu saldırganların elektrik direklerine zarar vermeleri sonucu kendilerini uyaran Emirhan Yalçın ve arkadaşına bıçakla saldırdıkları ortaya çıktı.

Altındağdaki Bıçaklı Saldırının Sebebi Ortaya Çıktı

Ankaranın Altındağ ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Emirhan Yalçın ve yaralanan arkadaşının parkta direklere zarar veren suriyeli gençleri uyarması yüzünden saldırıya uğradıkları öğrenildi. Suriye uyruklu Yahya Al Abdo (20) ile Ahmed Muhammed Abdo'nun (16), Emirhan Yalçın (18) ve arkadaşını parktaki aydınlatma direğini salladıkları için uyarıldıkları Suriyeli gençlerin size çok kötü şeyler yapacağız burda bekleyin diyerek gittikleri iki dakka sonra geldiklerin de ise Emirhan Yalçın ve arkadaşına bıçaklı saldırı yaptıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde parkta aydınlatma direğine zarar vermek isteyen Suriyeli iki genci uyarmaya çalışna  Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler ile akraba olan Suriyeli Yahya Al Abdo ve Almed Muhammed Abdo, arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçaklı saldırıya uğrayan Emirhan Yalçın ve arkadaşı hastaneye kaldırılırken Emirhan Yalçın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arkadaşı Ali Yasin Gülerin tedavisi ise hastanede sürüyor. Göz altına alınan suriyelilerYahya Al Abdo ve Ahmed Muhammed Abdo, ise sevk edildikleri mahkeme de tasarlayarak öldürme suçundan tutuklandılar. 

Suriyeli Gençlerden Tehdit İçerikli Sözler / Bekle Size Kötü Şeyler Yapacağız

Yahya Al Abdo ile Ahmed Muhammed Abdo'nun olay günü yaşanan sözlü tartışmada  Emirhan Yalçın ile Ali Yasin Ülgere bekleyin 2 dakika içinde geliceğiz size kötü şeyleryapacağız diyerek gitmiş geldiğnde ise olay yerinde bulunan Emirhan Yalçının sol göğsünden, Ali Yasin Ülgeri ise sol göğüs altı ve sağ böbrek yanından yaraladığı belirtildi. Yahya Al Abdo ve Ahmed Muhammed Abdo' ya kasıtlı tasarlanarak adam öldürmek suçundan tutuklanma kararı çıkarılırken Suriye uyruklu olmaları ve kaçma ihtimallerinin de olmaları göz önünde tutuldu.

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.