Kolay Haber

Akşenerin Ziyaretinde Gerginlik

Gündem

Kırşehir'de Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ettikten sonra Mucur ilçesine geçerek esnafları ziyaret eden İyi Parti Başkanı Meral Akşener esnaflarla konuşması sırasında bir vatandaş Akşener destekçilerine Bozkurt işareti yaparak tepkisini gösterdi.

Akşenerin Ziyaretinde Bir Vatandaş Tepkisini Bozkurt İşareti Yaparak Gösterdi

iYİ Parti başkanı Meral Akşener Kırşehir ziyaretinde Neşet Ertaşın kabrini ziyaret ettikten sonra Mucur ilçesine esnafları ziyarete gitti. esnaflarla görüşme yapan Akşener ve destekçileri bölgede bir vatandaşın bozkurt işareti yaparak tepkisini gösterdiğini  gördü. 

Mucur ilçesinde esnafları akşa saatlerinde ziyaret eden Meral Akşener vatandaşa aldırmadan esnafları ziyaret etmeyi sürdürdü. 

BOZKURT İŞARETİ YAPAMAZSINIZ

Bölgedeki esnaf gurubun ve partililerin Başbakan Akşener sloganı atması üzerine R. Ü. adlı vatandaş '' "Burada yıllarca MHP’nin ekmeğini yediniz götürüp AK Parti’ye oy verdiniz. Bozkurt işareti yapamazsınız." bölgede bulunan vatandaşlara  tepkisini gösterdi. R. Ü. adlı vatandaş bölgede tepkisini sürdürmeye devam ederken, İYİ PARTİLİ, grup ise başbakan Akşener sloganları atmaya devam ettiler. 

İHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.