Kolay Haber

Akbank'tan Son Dakika Açıklaması Yapıldı

Gündem

Akbank'tan son dakika acıkması, 2 gündür sistemlerine ulaşılamayan Akbank müşterine açıklama geldi. Akbank'tan yapılan son dakika açıklamasında Akbank ATM' lerinin hizmet vermeye başlanıldığı söylendi. Akbank tarafından bir diğer açıklama da Müşteri iletişim merkezinin hizmet vermeye başlanıldığı söylendi.

Akbanktan Resmi  Açıklama Geldi

2 gündür Akbankta yaşanılan sistemsel arıza ilişkin yeni açıklamar meydana geldi. Akbank kullanıcılarının mağdur olmaması açısından ATM ve müşteri temsilcileri hizmet vermeye başladı. Akbankla ilgili son dakika haberleri; Akbankta 2 gündür yaşanılan sistemsel arızaya yönelik yeni açıklamalar yapıldı. 

Akbank ATM' leri Çalışıyormu?

2 gündür sistemlerine ulaşılamayan Akbank tarafından yapılan açıklamalarda ATM lerimiz yeniden işlem yapmaya başladı. Kartlı ve kartsız tüm işlemlerimizi ATM lerimizden gerçekleştirebilirsiniz denildi. Ayrıca Akbanktan yapılan açıklamada 12,07,2021 tarihinden bu yana Akbank kartıyla diğer banka ATM lerinde yapılan işlermlerde alınan ücretlerin iadesinin geçkelşeceği de söylenildi. 

Akbankta Müşteri İletişim Hizmeti Açıldı mı?

Akbankta yapılan son açıklamalar da 2 gündür yalanılan sistemsel hataların yavaş yavaş normole dönerek Akbank müşterilerinin  ATM leri ve müşteri iletişim temsilcileriyle görüşübilecekleri açıklandı. Akbankta yapılan açıklama da konuyla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler 

SON DAKİKA AKBANK BİLGİLENDİRME

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.