Kolay Haber

Afyonkarahisar'da Meyve Alım Tesisinde Skandal Görüntü

Gündem

Afyonkarahisar'da meyve alım tesisinde skandal görüntüler olay yarattı. Meyve suyu yapımı için istiflenmiş vişne kasasına çıkan bir kimsenin vişneleri çiğneyerek sosyal medya üzerinde paylaşım yaptığı görüldü.

Afyonkarahisarda Yaşanılan Vişne Skandalında Son Gelişmeler

Afyonkarahisarda yaşanılan sknadal görültüler polis ekiplerini harekete geçirdi. Meyve alım tesisinde vişneleri çiğneyerek sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bir kimse göz altına alınırken. Tarım Ve Orman Müdürlüğünce işletmeye 21000 tl ceza kesildi. Ayrıca göz altında tutulan 4 kişi serbest bırakıldı.

Afyonkarahisarda çekilen görüntüler bu kadarı da pes dedirtti

Afyonkarahisarın Sultandağına bağlı Yeşilçiftlik beldesinde çekilen görüntüler insanların tepkisini çekti Görüntülerde işçiler meyve suyu yapımı için vişneleri stoklarken bir işçinin de stoklanan vişnelerin üzerine çıkarak onları çiğnediği görülmüştür. Yaşanılan görüntülerin sosyal medya üzerinden hızlı yayılması üzerine harekete geçen Tarım ve Orman Müdürlüğü bakanlığı işletme sahibine 21,000 tl ceza keserken iş emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri aralarında işletme sahibinin de bulunduğu 4 kişiyi göz altına aldı. Savcılığa çıkan şüpheliler sorguları bittikten sonra serbest bırakıldılar. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.