Kolay Haber

Acun Ilıcalı Haydi Şimdi Kampanyasına (Dizüstü Bilgisayar) 2368 e Nasıl sms gönderilir?

Gündem

Acun Ilıcalı'nın bugün attığı twetten sonra "Pazar akşamı TV8 de büyük bir kampanya düzenliyoruz" dedikten sonra internette laptop kampanyası sms numarası nedir? Haydi Şimdi Nasıl sms gönderilir? şeklinde arama motorlarından araştırmaya başladılar. İşte detaylar...

Haberkolay.net - Acun Ilıcalı ne zaman ülkemizde vatandaşlarımızın yardıma ihtiyaç duydukları zaman hep yardım kampanyası düzenlemiştir. Koronavirüs pandemisinden dolayı birçok öğrencinin bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime katılamıyor. İşte bilgisayarı olmayan öğrencilere dizüstü bilgisayarları olması için kampanya düzenliyor.

Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?

20 Eylül 2020'de Acun Ilıcalı Tweet atarak bilgisayar sahibi olmayan öğrencilere laptop bilgisayar hediyesi için bir kampanya düzenleyeceğini ifade etti. Acun Ilıcalı yeni bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Covid-19 salgını nedeniyle okullar uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla bir hamle de Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı laptop kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Acun Ilıcalı Haydi şimdi bilgisayar, laptop kampanyası sms numarası nedir?

Acun ILICALI bugün TV8'de Haydi şimdi kampanyasına nasıl SMS ve HANGİ NUMARAYA SMS atılacağını açıklıyor. EĞİTİM Yaz 2868'e gönder yapılıp 10 TL destek bağışı yapılıyor. TÜRK KIZILAY MOBİL ÇAĞRI MERKEZİNDEN de yapılabiliyor.

Haydi Şimdi Nasıl sms gönderilir?

Dizüstü bilgisayar ihtiyacı olan öğrenciler için yapılacak kampanya Pazar akşamı düzenlenecek. Düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak. Başvuru alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor. Ayrıntılar Bugün Tv8'de saat: 23:15'de açıklanacak Açıklandığında detayları ile birlikte haberimizde yayınlayacağız. EĞİTİM Yaz 2868'e gönder yapılıp 10 TL destek bağışı yapılıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.