Kolay Haber

2020 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Türkiye 2020 kurbanlık fiyatları belli oldu!

Gündem

//haberkolay.net 2020 yılı Kurban bayramı için hazırlıklar başlıyor. Peki Kurban fiyatları nasıl? İzmir, İstanbul, Ankara kurbanlık fiyatları ne kadar? Kurban Bayramı’na az günler kala kurbanlık satışları başladı. Bu sene büyük şehirlerde kurbanlık fiyatları ne kadar, hangi önlemler alındı? Detaylar haberimizde...

Kurban bayramı müslümanlar için mübarek ve imkanı olan müslümanlara farz bir ibadettir. Müslüman vatandaşlar Kurban Bayramı için hazırlıklara başladı. 2020 İstanbul, Ankara, İzmir kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyatları kaç liradan başlıyor? 2020 kurbanlık fiyatlarını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıkladı!

2020 BÜYÜK BAŞ VE KÜÇÜK BAŞ KURBANLIK FİYATLARI

Kurban Bayramı'nın 1. günü 30 Temmuz'da başlıyor. Vatandaşların aklındaki sorular bu sene küçük baş ve büyük baş kurbanlık fiyatları kaç paradan başlayacak? Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıklama yaptı. Yurtdışı kurban vekaleti 825 TL, yurt içi kurban vekaleti ise 975 TL olarak belirlendi.


 
2020 BÜYÜK BAŞ KURBAN FİYATLARI

2020 yılında Kurban bayramı için büyük baş kurban fiyatları 1 hisse fiyatı 1600 TL’den başlayarak 4 bin TL’ye kadar varıyor.

 

2020 KÜÇÜK BAŞ KURBAN FİYATLARI

2020 yılı küçük baş kurbanlık fiyatları ise 900 TL’den başlayarak 1800 TL’ye kadar çıkmaktadır.



HAYVAN PAZARLARINDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

  • Tokalaşılmayacak.
  • Maske takma zorunlu olacak.
  • Sosyal mesafe kuralına uyulacak.
  • Çadırlar arasında en az 2 metre mesafe olacak.
  • Kurbanlık almaya gelen vatandaşların ateş ölçümleri ve el dezenfeksiyonları yapılacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.