Kolay Haber

Taner Dinckurt BURDA KIMSE DEVLET YOKTU DIYEMEZ BEN ORDAYSAM DEVLET ORDAYDI

Genel

Sokak Canlılarını Koruma Derneği Başkanı Taner Dinçkurt, ülkemizin en önemli gündem maddesi olan deprem felaketi bizlere çok üzücü anlar yaşattı. Depremin ilk gününden son gününe kadar Devlet ve Millet olarak hep birlikte olduk. Hiç bir kimse burada devlet yoktu diyemez ben oradaysam devlet ordaydı.

Sokak Canlılarını Koruma Derneği 

Sinop lu iş insanı ve Sokak Canlılarını Koruma Derneği Başkanı Taner Dinckurt,Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketi olarak da görülen deprem de yaşanılan olaylar hakkında Taner Bey ile yaptığımız röportajımız.
Depremin ilk gününden son günene kadar Ülkemizce tanınan ve bir çok projede imzası olan Taner Dinçkurt'un gözünden yaşanılan olaylar.
Sinoplu iş adamı ve sinop da kurulan ilk arama kurtarma ve sokak canlılarını koruma derneği kurucusu. Kendi bünyelerinde kurdukları ekip ile deprem bölgesinde göçük altında kalan 7 kişiyi kurtararak tekrardan bizlerin sevgisini kazandılar.Kendisinin de bir birey gibi depremin ilk günün den son gününe kadar olay yerin de verdiği mücadele gözlerden kaçmadı. Maddi ve manevi anlamda kurucusu olduğu derneğinin götürdüğü yardımlar ve birebir arama kurtarma çalışmalarında yer alması gözlerde buruk bir sevince neden oldu.
Taner Dinçkurt Kimse Devlet Yoktu Diyemez Ben Ordaysam Devlet Ordaydı
Acı bilançonun gün gün arttığı yerde bir de olayları manipüle eden kesimlerin olması bizleri derinden üzdü.Bizler depremin ilk gününden son günene kadar burada devletimiz ve devletimizi seven insanlar ile kordineli olarak çalışmalarda bulunduk. Fakat üzücü olan durum ise bazen sosyal medya üzerinden Devletimizin varlığını ve bu süreçte verdiği mücadeleyi manipüle eden kesimlerin olmasıydı. Hava soğuk, burada sadece verilen mücadele göçük altında kalanları çıkarmak değil, sağlık, yemek ve barınma olarak da her konuda mücadele eden bizleri gururlandıran bir Devlet Otoritesini gördük. Uzakta sosyal medyayı bilinçsiz kullanan yada farklı niyetli kişilerin bunu anlaması çok zor olacağını düşünüyorum.  

Eğer Taner Dinçkurt olarak ben orada bulunuyorsam devletimize hiç bir kimse deprem bölgesinde yok diyemez.Benim ve ekibimin Elbistan da tanıdığı yok ama çok büyük bir bölgede bu felaket oluştu devletmiz yetişemez diye hızlıca aksiyon aldık. Biz oradaysak devlet oradaydı. Bu yaralar kolay sarılmayacak biliyoruz ama hem devlet olarak, hem millet olarak bunlarından üstesinden geleceğiz. Bizler her türlü zorluğa mücadele edip o yolda muvaffakiyeti kazanmış bir milletiz.Bu günden yarına sokak canlılarını koruma derneği ve arama kurtarma ekibi olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olacağımızın sözünü sizlere veriyorum.Biz sadece depremde yardım eden devletinin ve milletinin yanında olan dernek ler den biriyiz.Bu düşünceleri ve vermiş olduğu bilgiler ile de bizleri göünelden etkileyen Sn Taner Dinçkurt'a sonsuz teşekkür ederiz. Bu denli milletini ve devletini düşünen iş adamlarımızın olması bizleri çok mutlu etti. Saygılarımla
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.