Kolay Haber

Akbank'tan Efsanevi Kampanya: 40 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Finans

Akbank'tan pandemi sürecine özel inanılmaz kredi kampanyası geldi. Akbank nakit sıkıntısı çeken müşterilerine 40 bin liraya kadar kredi veriyor. İmzasız, kefilsiz verilen 40 bin liralık ihtiaç kredisi Akbank müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Akbank'ın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyası uygun faiz oranları ve esnek ödeme biçimi ile de dikkat çekiyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyasında Ne Kadar Faiz Uygulanacak?

Pandemi sürecinden dolayı vatandaşların sıkışık bir süreçten geçmesi ve ekonomik olarak sıkıntı yaşaması sebebi ile Akbank'tan inanılmaz kredi fırsatı geldi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara Akbank imza ve kefil istemeden anında 40 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor.

Akbank'ın pandemi dönemine özel başlattığı bu kampanya ile verilen kredilerin faiz oranı da oldukça düşük. Akabank müşterilerinin 40 bin liraya kadar kullanabildikleri ihtiyaç kredisinin geri ödemesi 54.586 lira olacak. % 1.47 oranında faiz uygulanacak kredi kampanyası vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak. Aylık faiz oranı son derece düşük olan kredinin ödeme planı da esnek ayarlanıyor. 40 bin lira için 36 aya kadar vade ile verilen kredi banka Akbank müşterilerini sevindirdi. Düşük faiz oranı ile verilen bu kredinin aylık ödeme miktarı ise 1510 TL olacak. Pandemi ile ekonomik olarak ve nakit anlamında sıkıntı çeken Akbank müşterileri bu kolayca alınabilen kredi ile rahat nefes alacaklar.

Akbank ihtiyaç kredisi vatandaşlara birçok açıdan kolaylık sağlamaktadır.

Akbank İhtiyaç Kredisinden Faydalanmak Çok Kolay

Akbank'ın pandemi sürecine özel olarak başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak son derece kolay. Şubeye gitmeden internet ya da mobil bankacılık üzerinden başvuru yapılabilen ihtiyaç kredisi vatandaşların hem cebini hem de sağlığını koruyor. Akbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak için hiçbir belge gerekmeden, imzasız ve şartsız tek tuşla başvuru yapmak da mümkündür. 3 ay ertelemeli ödenen Akbank 40 bin lira ihtiyaç kredisine başvuru yapmak kadar ulaşmak da kolaydır. İnernet üzerinden yapılan başvuruların onaylanması durumunda kredi miktarı hesaba anında yatmaktadır. Kredi başvurusu onaylanan kişiler dakikalar içinde paraya ulaşabilirler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.