Kolay Haber

Son Dakika TESK Başkanı Palandökenden Kovid19 Aşısı Olmayanlara Duyuru

Ekonomi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yeni tip korona virüse karşı önemli açıklamalar da bulunarak iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmaması için tüm teşkilata yeni genelgeler gönderildi ifadesinde bulundu.

TESK Başkanı Palandökenden Kovid-19 Aşısı Yaptırmayan Çalışan Gruba Önemli Duyuru 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken oluşabilecek yeni tip koronavirüse karşı geliştitilrn aşılan konusunda gerekli duyarlılığın yapılması için gayret gösterdiklerini sarf ederek iş yerlerinde Kovid-19 aşısı yaptırmayan kişilerin çalıştırılmaması hakkında genege düzenleyeceklerini bu konuyla ilgili tüm teşkilata bildiri gönderildi ifadesini kullandı. 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken' in yaptığı yazılı açıklamada hazırladıkları aşı genelgesini 82 birlik 13 mesleki federasyon ve 3 bin 200 odaya aşıya karşı duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını ifade etti. 

Yasaklar Geri mi Geliyor ?

Ülke genelinde hızla artan vaka sayıları ve delta veryantının baş göstermesi nedeniyle aşının önemini bir daha öne çıkaran Palandöken her gün yükselen vaka sayılarının esnaf caimasında ve halka kapanma endişesi yarattığını duyurdu. Palandöken yeni kapanmaların esnafları tamamen bitireceğini bir kapanmayı daha ensafların tahammül edemyeceğini açıkladı. Palandöken vaka sayılarında artışın ilerlemesine en büyük engelin aşı olacağını tekrar tekrar vurdurarak bu konuda toplumsal duyarlılık oluşturulmalı iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmamalı, sosyal mesafe ve maske ve hes koduyla gelen müşterilere aşı sorgulaması da yapılmalı ifadesini kullandı.

( AA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.