Kolay Haber

Nike Air Max 95 Freddy Krueger'ı Piyasaya Sürdü

Ekonomi

Nike, "kana bulanmış" Freddy Krueger'den ilham alan renk düzenine sahip yeni bir Air Max 95'i piyasaya sürüyor.

Haberkolay.net – Nike, "kana bulanmış" Freddy Krueger'den ilham alan renk düzenine sahip yeni bir Air Max 95'i piyasaya sürüyor. Korkunç filmlere gelince, çok az kişi "A Nightmare on Elm Street" i yener. Neden soruyorsun?

Çünkü benim için hiçbir şey uykuya dalma korkusundan daha kötü olamaz. Ama filmlerden (ve Freddy Krueger'ın kendisinden) duyduğum yasal korkuma rağmen, yaklaşmakta olan Air Max 95 "Freddy Krueger" ve onun kana bulanmış renk şemasına hayran kaldım.

Ayakkabının üst kısmı file ve kanvas ile koyu kırmızı panellerden yapılmıştır ve Krueger'in paçavralı süveterine yumuşak bir not olan daha açık, soluk mavi ve kahverengi ile eşleştirilmiştir. Ayrıca gri süet parmak uçları, damalı dil ve Krueger'in en sevdiği jilet eldivenine göre kan kırmızısı lekeli metalik gümüş kaplamalara sahiptir.

Orta tabanlar açık kahverengidir ve kırmızı Hava birimleri ve zıt siyah kauçuk dış tabanlardır. Dürüst olacağım, bunun Nike'ın en iyi tasarımı olduğunu düşünmüyorum. Ama… yine de bir çift Air Max 95 Freddy Krueger almaya çalışmalısınız , çünkü… bunlar pazarlarda epeyce $ $ değerinde olabilir. Nike bir zamanlar benzer bir renk yelpazesine ve Freddy Krueger'a referansa sahip bir çift SB Dunk Lows tasarladı.

Yasal sorunlar nedeniyle bunlar asla halka açıklanmasa da, bazı örnek çiftler hala spor ayakkabı pazarına girmişlerdi ve Freddy Krueger Nike SB Dunk Low, tarihteki en değerli spor ayakkabılarından biri haline geldi (şu anda fiyatı 55.000 $ civarında. üzerinde Stockx. )   Ancak bu sefer, Nike planlandığı gibi piyasaya sürülmeye devam edecek ve spor ayakkabıların daha geniş bir kamuya açıklanmasını görecek gibi görünüyor. Nike Air Max 95 Freddy Krueger'in, Drakula'dan ilham alan Nike Air Trainer 3'ü de içeren Cadılar Bayramı temalı bir paketin parçası olması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.