Kolay Haber

Haftalık Hisse Önerileri 6-10 Temmuz 2020

Ekonomi

Haberkolay.net - Ahlatçı yatırımın 06-10 Temmuz 2020 haftalık hisse önerileri raporu sizler için yayınlıyoruz... Bu bir yatırım tavsiyesi değildir, sizlere sadece ön bilgi mahiyetinde olup hisse alırken hem teknik hemde temel analizini inceleyerek almanız daha iyi olur...

Haftalık Hisse Önerileri / Ahlatcı Yatırım – (6-10 Temmuz 2020) 05 Temmuz 2020
Haftalık Model Portföy

Geçen hafta model portföyde belirlediğimiz hisselerden hedef fiyat/hedef fiyat aralığına ulaşan ve hatta geçen pay senedi ARCLK olmuştur. Geçen hafta içinde gördüğü en yüksek seviyeye göre bir önceki hafta sonu kapanış değerine göre en yüksek getiriyi sağlayan pay senedi %9.2 yükseliş ile ARCLK olmuştur. Aynı periyotta, aynı hesapla YKBNK %4.2, AEFES ise %3 .yükseliş kaydetmiştir.

26 Haziran-3 Temmuz kapanış fiyatlarına göre ise ARCLK %2.9 yükseliş ile en yüksek performansı göstermiştir. Tüm pay senetleri zarar durdur seviyelerine yaklaşmadan haftayı tamamlamışlardır. Geçen hafta XU100’de %1.02 yükseliş oluşurken, model portföyün ortalama getirisi %-0.40 olmuştur. Yeni haftada AEFES ve PETKM’i modeL portföyde tutmaya devam ediyoruz. GARAN, AKBNK ve KORDS pay senetlerini ekliyoruz. Bunların dışındaki pay senetlerine ise bu haftada model portföyde yer vermeye devam ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.