Kolay Haber

27 Aralık 2019 Dolar ve Euro ne kadar oldu

Ekonomi

Yaşanan siyasi gelişmeler piyasaların hareketlenmesine ve döviz kurların artmasına neden oldu. Peki dolar ve euro ne kadar oldu

Son zamanların en yüksek rakamlarını gören dolar ne kadar oldu? 26 Aralık 2019 Perşembe döviz kurları ne kadar oldu? Dün siyasetin ve ekonominin hareketlenmesiyle dolar ve Euro'da yatay seyrettiği gözlendi. Döviz kurlarındaki dalgalanma dün gün içerisinde devam etti. Çoğunlukla ticarette kullanılan dövizlerin, özellikle dolar ve Euro ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki dolar ne kadar oldu? Anlık ve güncel dolar kurları merak ediliyor.         

Dolar bugün piyasalarda 5,94 rakamlarında işlem gördü. Düne nazaran bir puan yükselen doların bugün hangi rakamlara ulaşacağı merak diliyor. Özellikle döviz yatırımı yapan vatandaşlar dolardaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Dış politikada yaşanan gelişmelerinden doğrudan etkilenen dolar, son dönemde yaşanan belirsizlikler ile pek çok analiste güven vermeyen bir yatırım aracı olarak görülüyordu.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar, Merkez Bankazı'nın faiz kararı ve ABD olan ilişkilerle iligili olumsuz haber akışı dolar kurlarında kayda değer değişiklikler olmasına sebep oldu. Yaşanan gelişmeler doların 5,90 sınırını aşmasına neden oldu.         

Euro ise 6,60 seviyesinde seyrediyor.         

Serbest piyasa da döviz kurları ise şöyle:         

DOLAR         

Alış:5,9370
Satış:5,9394

EURO         

Alış:6,6039
Satış:6,6073

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.