Kolay Haber

Milli Eğitim Bakanlığından Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Dünya

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle tüm kademelerde haftada 5 gün yüz yüze eğitimin sağlanacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Özerden Flaş Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Fahri Özer 6 Eylül 2021 tarihi ile tüm kademelerde haftada 5  gün yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bakan Özer, yaptığı açıklamada hedefimiz sağlık koşullarının aksilik getirmediği sürece salgın öncesi gibi eğitimleri okullarda yüz yüze devam ettirmek dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Özer bakanlığın youtobe kanalından yaptığı açıklamada Milli eğitim bakanı ve 3 öğrenci velisi bir baba olarak anne babaların okullaırn güvenli olmasını istediklerinin bilincinde olduğunu ifade etti. 

Milli Eğitim Bakanından Açıklama Haftada 5 Gün Yüz Yüze Eğitime Başlıyoruz

Bakan Özer koranavirüsün uzun süre hayatımızdan çıkmayacağını bunu hayatımızın bir parçası olarak görmemiz gerektiğini dloaysıyla gerekli tedbirleri alarak hayatımıza devam etmemiz gerektiğini açıkladı. Okulların kapalı olmasını doğru bulmayan Bakan Özer Çocuklarımızın gelişimi, sağlığı ve geleceği için koronavirüsle birlikte yaşamayı öğrenmek ve yüz yüze eğitime devam etmek zorundayız. Kıymetli öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; inşallah, 6 Eylül 2021 tarihi itibarıyla tüm kademelerde haftada 5 gün ve yüz yüze eğitime başlıyoruz. Amacımız koronavirüs öncesi olduğu gibi tam zamanlı yüz yüze eğitimi sağlamak dedi. 

Yorumlar (1)

AZİZ 3 Yıl Önce

İnşAllah 2021 senesi çocuklarımız için hayırlı olur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.